דברים שקניתי לבית ולמטבח

כרגע, אני בקטע של דברים לבית. בחודש שעבר רכשתי סיר/מחבת של Staub מברזל יצוק באמזון וכמובן שאני קונה את הטוב ביותר. תענוג אמיתי לבשל בסיר הזה - על הכיריים ובתנור והוא יפהפה גם בהגשה. אין לי ספק שזו הייתה ההשקעה שווה.



קבלו מתכון לתפוחי אדמה שלא צריכים לבשל קודם במים ולאפות.

חומרים:
תפוחי אדמה
תשדלו שהם יהיו באותו הגודל.
מלח + פלפל.
אבקת שום (לא חובה. אני שכחתי וזה יצא בסדר).
שמן זית ו/או חמאה.
עשבי תיבול למיניהם.
פטרוזיליה לקישוט.

אופן ההכנה:
מחממים את החמאה או שמן זית על אש בינונית בסיר ברזל יצוק.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ופלפל ומערבבים.
מכסים היטב את הסיר ומבשלים על אש נמוכה, 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים כאשר תוקעים אותם בעזרת מזלג או סכין. לנער את הסיר כל 5 דקות לערך כדי למנוע מתפוחי האדמה להידבק ולהישרף. רצוי לא להרים את המכסה.
מכבים את האש ומניחים לתפוחי האדמה לאדות עוד 5 דקות. מעבירים לקערה, מערבבים עם עשבי התיבול וטועמים לעוד מלח או פלפל. 

את המתכון מצאתי כאן.


עוד מאמזון  ומאוד מרוצה - 
איכותי ביותר

מתקן מניורוסטה לקרשי חיתוך - פנטסטי!

אחרי שרכשתי את הסיר, החודש הלכתי רק על פריטים קטנים למטבח ולפני היציאה שלי לאיקאה, צפיתי במספר לא קטן של סרטוני איקאה ביוטיוב. רק אציין שאני מאוד מרוצה ממנוי הפרימיום שלי ליוטיוב, כי מעבר לכל מה שכולם מכירים, יש גם מגוון עצום של סרטי קולנוע מצויינים שמתחדשים כל יום.


באיקאה אני ממליצה בעיקר על שטיחון למקלחת Doppa שממש נעים לעמוד עליו ועל הקולפן Vardefull. בדרך כלל אני משתמשת בסכין אבל עם הקולפן הזה אני מתכוונת לשנות הרגלים. 


עוד פינוקים שאני מתמוגגת שקניתי - מנורת עבודה/טעינה Nymane ו-פחי מחזור Sortera שאצלי הם עומדים ליד שולחן הכתיבה.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

NowTrendy@Instagram